Producten

LED paneelverlichting

LED panelen hebben alleen maar voordelen t.o.v. de traditionele TL-armaturen. Meer licht, mooier design en veel lager stroomverbruik. U kunt heel eenvoudig het tl- armatuur verwijderen en dan het LED paneel er in leggen net zoals u een plafondplaat in een systeemplafond legt, het is de beste oplossing voor led in een systeemplafond.

paneelverlichting

LED inbouwarmaturen

De nieuwe generatie inbouw spots zijn LED inbouwspots (downlighters genoemd). De downlighter is eenvoudig in te bouwen. Downlighters worden veelal toegepast als systeemplafondverlichting in entrees, winkels, toiletten, keukens en gangen.

inbouwspot

LED TL buis

Zijn de TL buizen binnen uw bedrijf aan vervanging toe? Bent u op zoek naar een meer energiebesparende oplossing? Denk er dan eens over na om uw TL-buizen te vervangen door LED verlichting. LED TL-verlichting lijkt misschien duurder dan andere TL-verlichting, door de hogere aanschafprijs. Door het hoge rendement en de lange levensduur heeft u deze investering al gauw terug verdient.

LED TL buis

 

LED lampen

LED lampen zijn in alle soorten fittingen te verkrijgen. E27, E14, GU10 spots, G4, enzevoort. Ook dimbare LED lampen zijn verkrijgbaar.

LED lampen

LED high bay

Een prachtig alternatief voor uw traditionele halogeen of gaslampen, de LED High Bay. Deze hanglamp is een goede investering. Naast de energiebesparing van 40 tot wel 80 procent gaat deze lamp veel langer mee. U hangt de lamp één keer op en vervolgens hoeft u er gemiddeld 10 jaar niet meer naar om te kijken!

high bay

LED railverlichting

Een groot voordeel van dit type verlichting is de snelle en eenvoudige montage en de flexibiliteit van het systeem. De rail kan eenvoudig worden uitgebreid en spots kunnen naar harte lust worden verplaatst. U bespaart op installatiekosten en ontsierende kabelgoten blijven achterwege.

railverlichting

LED strips

LED Strip is een zeer veelzijdig product dat op oneindig veel manieren kan worden toegepast en bovendien gemakkelijk te bevestigen is.

LED strip

LED PL

LED PL is een uitstekende vervanger voor de gewone PL lamp. Door het lage wattage en de hoge lichtopbrengst vaak al binnen een jaar terugverdiend.

LED PL